måndag 30 november 2009

Skola

Mellan 13 och 16 har jag skola idag så om en timma går bussen till skolan. Så nu måste jag hoppa ur morgonrocken och i mina kläder samt kladda på lite smink. Resten av veckan är det hemtenta-plugg som gäller...

Vaknade i natt av att vi fick strömavbrott, det liksom knäppte till och blev tyst och bäckmörkt i hela området. Det här är det andra strömavbrottet vi har haft här i området på mindre än en vecka...

söndag 29 november 2009

Das auto


Här är en dålig bild på bilen vi köpt. Christian har varit på jobbet och grejat med den hela helgen. Igår var han inte hemma förrän vid 20. Lagom till att jag hade städat färdig. Städade lägenheten från golv till tak, var trött när jag var klar men nu är det fint och julpyntat här hemma. Mer kommer till Lucia men jag vill ha ganska avskalat, inte för mycket prål. Tog hem en väggbonad från mamma och pappa som är från 50-talet. Är i valet och kvalet som den ska få komma upp på väggen...

fredag 27 november 2009

Paul U Bergström


Den här klänningen köpte jag på min favorit second hand-affär i Haninge för ett par veckor sedan. Den har en liten lapp insydd där den är märkt Paul U Bergström. Den är svår att datera men jag skulle gissa på att den är från 50-talet. Sömmarna tyder på det. Annars är den i fruktansvärt bra skick!

Mys med Cash

Världens keligaste, mysigaste och vackraste kattpojke ligger vid min sida när jag sitter i soffan. Han är allt som oftast klistrad vid ens sida när man sitter i soffan. Han vågar sig inte riktigt upp i knät men ligga vid sidan om går bra. Vi adopterade honom från ett katthem när han var omkring 6-7 månader. Vi vet inte mycket om hans bakgrund men det jag vet är att han har genomgått en total förvandling under den tid han har varit hos oss. Han var otroligt skygg och otrygg när han först kom till oss. Rädd för beröring och händer, särskilt rädd var han för män. Om man lyfte upp honom blev han stel som en pinne. Magen krånglade och han blev otroligt mager. Idag är han trygg och lugn, han älskar beröring och kan inte få nog av kel och mys. Han rusar till sängen när han hör att man borstat tänderna för han vet att det vankas kel. Han är fortfarande stel när man lyfter upp honom men inte i närheten av tidigare, nu kan han till och med spinna i famnen. Han är heller inte rädd för män och föredrar inte längre bara mig att kela med utan Christian går lika bra. Magen slutade krångla när han inte längre var stressad och vi bytte foder. Numer väger han hela 7kg!

I'm in the gang

Nu har jag gjort det. Vaccinerat mig alltså. Skolan där jag gör min praktik erbjöd det och jag tänkte att eftersom jag tillhör riskgrupperna, och jag borde ha vaccinerat mig för flera veckor sen, så "what the heck, kan ju lika gärna göra det nu då" och det var ingen kö heller så jag fick komma in på en gång. Nu är armen lite öm, känns ungefär som träningsvärk eller ett blåmärke. Får väl se, tror att de flersta förväntar sig biverkningar och därmed också får de. Armen kanske trillar av, haha!

torsdag 26 november 2009

Kängor

Dessa köpte jag för ett par månader sedan. Tycker att de är riktigt fina (behöver dammas av ser jag :)) men dessvärre är de helt blanka under så jag funderar på att gå till en skomakare för att få dit en sula så jag inte behöver halka och slå ihjäl mig i vinter när snön kommer.

Bil

Vi har blivit med bil. En mörkgrön Volvo 850 T5. Även denna är en kombi precis som våra tidigare bilar. Vi köpte den av bilfölsäljaren vid Christians jobb för 9000:- då det är lite fix med den. Behöver byta packboxen mellan motor och låda (ganska kraftigt leckage), byta katten samt att det är ojämn bromsverkan bak. Detta ska Christian fixa i helgen då han får möjlighet att stå på jobbet. Den behöver den bara ombesiktigas så är det bara till att tuta och köra :D

Jack-fynd

Fyndade den här kappan igår på H&M. Den kostade från början 998:- men efter rabatter så betalade jag tillslut 299:- vilket är ett riktigt kap! Jag är nöjd men den behöver kortas av en dm eller två så jag ska lämna in den hos en skräddare för sy är inte min starka sida :)

tisdag 24 november 2009

Lång dag

Idag var jag till Maria på hennes praktik i Huddinge. Hon är på min gamla skola Stenmo, var så kul att vara där! Träffa min gamla lärare Kerstin och få flashback efter flashback. Så himla kul att man fortfarande pratar om Stenmo-spöket, haha! Det gjorde vi på min tid också och det är 14 år sen jag slutade där!

Efter att vi slutat knallade jag hem till mamma och pappa, fikade med pappa när han kom hem från jobbet och gick sen vidare till Huddinge. Christian skulle kolla på en grej på mammas och pappas bil så jag mötte upp mamma i centrum.

Efter det blev det en tur på IKEA för att köpa en massa ljus och handla mat på City gross.

En sen middag senare och jag är redo för sängen, är galet trött!

måndag 23 november 2009

Dita von Teese

Ny vecka

Helgen har varit otroligt slapp! Bortsett från en två timmars promenad i lördags så har vi inte gjort särskilt mycket och det har varit rikigt skönt. Skönt att bara ligga och slappa en hel dag när man känner för det.

Idag var det dags för praktik igen. En vecka den här gången. Vi ska iaktta andra i gruppen så imorgon ska jag till Maria som är i min gamla skola Stenmo. Ska bli kul! Hoppas min gamla lärare Kerstin är där också.

söndag 22 november 2009

Nästa Rocket room

Dagen efter min födelsedag är det dags igen!
1 januari firar jag min 25:e födelsedag och den 2:a firar Rocket room sin 4:e.
I will be there!

torsdag 19 november 2009

Chili

Världens vackraste Chili.
Tyvärr är bilden lite grumlig pga av hög iso. Blir ju tyvärr inte riktigt ljust på dagarna.

Blurred

Önskelista

Det är ju snart jul så här kommer min önskelista.
Armani Diamonds
Set från Twilfit
Jeans från Sivletto
Någon form av tränings/promenadsko

onsdag 18 november 2009

Vi

Är en sucker för listor så nu kör vi!

Vad heter ni? Isabelle & Christian
Hur länge har ni varit tillsammans? I februari är det 6 år.
Hur gamla är ni båda? Jag blir 25 i januari och Christian i maj.
Hur länge har ni kännt varandra? I snart 6 år.
Hur träffades ni första gången?
Ute på krogen genom gemensamma vänner.
Hur tog ni kontakt första gången? Föll sig naturligt att prata eftersom vi var i samma gäng.
Har ni gillat varandra förut? Jag hade hört talas om honom tidigare men aldrig träffats.
Hur länge "dejta" ni innan ni blev tillsammans? Oj, inte länge. En månad kanske.
När blev ni tillsammans?
Den 14 februari 2004.
Vart var er första "dejt"? Filmstaden Sergel.
Vad gjorde ni då? Gick på bio.
Kommer du ihåg er första kyss? Jodå, vi satt och pratade och plötsligt kysste han mig.
Vart befan ni er då? På något värdelöst uteställe i stan.
Har ni haft sex? Näe, väntar på att vi ska gifta oss... Ja, det är väl klart efter snart 6 år.
Vilka stjärntecken är ni? Jag är stenbock och Christian är oxe.
Vem är äldst? Jag med fem månader.
Vem fyller först på året? Det gör jag.
Vem sa "Jag älskar dig" först? Vi sa det till varandra dagen Christan skulle in i lumpen.
Vem är längst? Christian med 6 cm.
Vem sjunger bäst? Får nog säga jag.
Vem lagar bäst mat? Får nog säga jag igen. Fast Christian har blivit jätteduktig med tanke på att han inte ens kunde koka pasta när vi flyttade ihop.
Vem är roligast? Oj, ibland tycker jag att jag är oslagbart rolig (men ingen annan tycker det) men jag får nog ändå säga Christian.
Vem är galnast? Ja, jag vet inte om någon av oss är galna men det beror väl på humör.
Vem är blygast? Helt klart jag.
Har ni någon speciell låt? Näe, det har vi inte men däremot kan några Metallica-låtar framkalla minnen.
Har ni några "fri kort? Näe.
Har ni stora framtidsplaner tillsammans? Oja, köpa villa, köpa en jänkare och skaffa barn bland annat.
Har ni gråtit i varandras armar? Ja, natten när Christians mamma gick bort. Annars står jag mest för gråtandet.
Har ni varit utomlands tillammans? Vi har varit i Bulgarien, Lettland och England tillsammans. Härnäst vill jag till Berlin.
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses?
När vi ses och när vi säger hej då.
Håller ni i handen på stan? Alltid.
Vad har ni gemensamt? Samma drömmar om framtiden. Bilintresset, även om det är starkare hos Christian och vi gillar samma musik även om jag är mer intresserad.
Är ni förlovade? Ja, vi gjorde det två dagar efter att Christian muckade från lumpen och 2011 blir vi man och fru.
Bor ni ihop? Ja, det har vi gjort i fyra år i mitten på december.
Har båda körkort? Yes, i september hade jag haft mitt i fyra år och i januari har Christian haft sitt i fem.
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Går en timmes promenad, lagar middag och sedan slappar framför tv:n. Ibland kommer Oskar över på kaffe, men det var ett tag sen nu.
Brukar ni bråka? Inte särskilt ofta.
Ringer eller SMS:ar ni mest? Mest ringer vi.
Vilken är hans finaste kroppsdel? Jag älskar hans breda axlar och hans lilla rumpa :)
Har han någor syskon? Japp, tre storebröder.
Dricker din partner? Jodå, öl. Men inte särskilt ofta.
Röker din partner? Nä, tack och lov inte! Snusk...
Snusar din partner? Han slutade för snart två år sedan.
Brukar någon av er prata i sömnen? Det händer att Christian låter men aldrig prat.
Sovit i samma säng? Jo det blir ju lätt så när man bor ihop.
När sågs ni sist? Imorse när Christian gjorde sig i ordning för jobbet.
Vad gjorde ni då? Jag sov och Christian pussade mig hejdå.
Älskar du honom? Oändligt mycket!

Detaljer


Tänk att man tror sig ha fått bort dammet när man städat färdigt men hjälp vad man bedrar sig. Inte tänker jag på att torka av lamporna, som för övrigt alla här hemma är halogen. Tycker dessa ger ett varmare och starkare sken än de där hemska lågenergilamporna. Själva lamporna i sig är vackra till och med. Tänk att man kan skriva ett inlägg om lampor, haha!

Måste komma igång med fotandet igen, har liksom legat på is på sistone men i helgen ska jag lura med Christian på en fotopromenad. Det finns en sak som får mig att längta till vintern och det är att man på Dreviken inte så långt härifrån plogar upp banor på isen som man kan åka skridskor på, något som jag ska lura med Christian på i vinter. Ha med kameran och varm choklad, kanske några smörgåsar och ta en heldag på sjön. Mys :)

tisdag 17 november 2009

Todmüde

Sitter på jobbet och är så trött så trött! Slutar som vanligt 19.30.

Varit på praktiken idag eftersom jag har några dagar att ta igen. Så kul att träffa alla barn igen. Första två timmarna hade de idrott och åkte då skridskor. Hade glömt bort hur kul det var att åka! Och barnen är så söta, nästan alla var som Bambi på hal is :)

Det är så jobbigt när man är så fruktansvärt trött, höll på att somna flera gånger på lunchen samt på bussen till jobbet...

måndag 16 november 2009

Hello, I'm Johnny Cash

1932 föddes en av, enligt mig, världens bästa musiker. Hans musik har ett jämnt och stadigt tempo, nästan att jämföra med ett lokomotiv. Gillar hans mörka röst. Några av mina favoritlåtar är:

Cash

Världens vackraste, mysigaste och keligaste pojke!

Måndag

Nu har jag varit hemma från skolan en halvtimma och huvudvärken börjar avta efter att ha fått i mig vatten och lite yoghurt. Nu väntar jag bara på att Christian ska komma hem så vi kan sticka ut på promenad. Vet inte vad vi ska käka till middag idag men jag är sugen på lax och eftersom herrn inte äter det så får vi se vad han får istället. Jag skulle kunna äta lax varje dag! Så gott är det :)

Ska knåpa ihop en önskelista också, finns en del fint jag vill ha :)

söndag 15 november 2009

A' la Marilyn Monroe

Söndag


Oj, vilken skönt helg det har varit. Lugn och inget planerat. Igår kväll tittade vi på film hemma hos Christians storebror Clas och hans sambo Jeanette som nu är i vecka 31! Herregud vad tiden går fort, det var ju alldeles nyss vi fick veta att de skulle ha barn och då var hon i vecka 6. En liten tös är det som gömmer sig där inne och det ska bli hemskt intressant att möta henne i mitten på januari.
Vi kom hem för en halvtimma sen efter att ha promenerat en timme. Gick från Enskede/Globen till Farsta där vi tog bussen till Skogås eftersom vi skulle handla lite. Nu ska jag ställa mig och rulla köttbullar eller pannbiffar, och till det blir det grönsaker. Mm...hungrig!

Sådär snygg är jag i armväcket efter nålen jag hade i torsdags. Allt det mörka är blåmärke. Syns inte alls någe bra på bilden men det ser helt groteskt ut.

lördag 14 november 2009

Lördag

Här hemma har det städats på förmiddagen. Skönt att ha vädrat ut ordentligt och dammsugit och dammtorkat. Nu i eftermiddag ska vi försöka hitta en häll till köket och bygga ihop skåp och grejer till nya ugnen. Och jag MÅSTE färga håret nu, går inte att dra ut på det längre för utväxten har verkligen blivit lång. Blir en lugn helg, astman är fortfarande inte helt bra och tröttheten från natten mot fredagen sitter i så det blir nog en filmkväll ikväll :)

fredag 13 november 2009

30-tal när det är som bäst


Så det så

Det har verkligen varit en seg eftermiddag. Sov en eller två timmar på eftermiddagen vilket behövdes men nu är jag seg i skallen. Ska snart gå och lägga mig tänkte jag.

Imorgon ska jag städa här hemma för det har inte hunnits med i veckan. Inte så himlans mycket att göra men dammsuga är ett måste. Veckohandla ska vi också göra och gå en ordentlig promenad eftersom det inte blev någon varken igår eller idag. Är visserligen fortfarande påverkad av astman men lite frisk luft har ju ingen dött av!

Ingen bra start på veckoslutet

Jag spenderade 6 timmar på akuten i natt med Christian. Eftersom min astma inte hade blivit bättre igår kväll åkte vi till närakuten. När jag förklarat hur det låg till blev jag av någon outgrundlig anledning skickad till stora akuten där man tog några rör blod och sedan fick vi vänta i 6 jävla timmar på att läkaren skulle säga "att det inte finns något vi kan göra, du får fortsätta med kortisontabletterna". Vi var hemma halv tre i natt för att de på närakuten inte kunde säga samma sak. Aldrig mer närakuten eller akuten, får ju bättre vårt på vårdcentralen!

Så, nu ska jag försöka sova en timma eller nåt.

torsdag 12 november 2009

Fortfarande ansträngd

Åt precis lunch och ska nu bege mig ut på en pomenad. Få lite frisk luft. Lär väl inte gå särskilt fort. Kommer väl flåsa som bara den eftersom astman fortfarande är väldigt ansträngd. (Elin jag vet att du tänker på astmavargen nu! Haha). Fick inte tag i min läkare heller så om det inte blivit bättre mot kvällen får jag gå till närakuten.

Ansträngd

Min astma är superansträngd idag och inga mediciner hjälper så jag måste ta mig till farbror doktorn. Vilopuls på ungefär 85 slag i minuten är lite högt. Jättejobbigt! Varför är det bara strul med något varje gång jag ska till praktiken för att ta igen de där satans dagarna?

onsdag 11 november 2009

Pinstriping

Det är så snyggt med pinstriping på äldre bilar. Allra helst ska bilen vara som på bilden, mattsvart eller matt stålgrå.

Moraltanten är framme igen

Känner mig lite som en grinig tant ibland, eller ganska ofta egentligen. Men det är både skrämmande och fruktansvärt att nivån på hänsyn och respekt är så låg som aldrig förr. Som nu när jag åkte bussen hem från skolan så sitter det ett gäng gymnasieelever och pratar samtidigt som de sitter och skickar sms. Jag skojar inte när jag säger att de tillsammans fick runt 30 sms tillsammans. Förstå när man hör deras signaler lika många gånger. Fruktansvärt irriterande! Jag brukar stänga av ljudet om jag ska skicka flera sms för att folk runt omkring inte ska behöva irriteras över att det plingar hela tiden.

Nu har jag fått gnälla av mig lite :D

Fin

Onsdag

Idag har jag ont i skallen. Ska till skolan en stund vid 14 och efter det blir det hem, ut på promenad. Måste till apoteket idag för att hämta ut nya astmamediciner! Den ena är helt slut och det är absolut inte bra...

Jag kan inte låta bli att sakna sommaren

Trivs inte alls med vintern och jag fasar inför när den första snön faller.
Visst är det mysigt över jul och nyår men för det mesta är det ingen pudersnö som ligger utan en massa slask.
Nu ska jag gå och sova!

tisdag 10 november 2009

Sailor

Väldigt tjusiga sailor-inspirerade underkläder från What Katie Did.
Ge mig :)

Slut

Uh, är nyligen hemkommen från skolan och jag är helt slut i huvudet. Satt i den där hemska bunkern igen utan fönster eller ventilation. När Christian kommer hem ska vi gå på promenad och efter det blir det middag. Marinerad kotlett med rot- och grönsaker i ugnen. Mums!

måndag 9 november 2009

Bitter

Blir bara mer och mer irriterad över en typ av människor. Jag vet att man inte ska dra alla över en kam. Men jag kan ändå inte låta bli att tycka att det inte finns en större grupp människor som totalt struntar i att ta hänsyn till andra människor än rökarna. De sprider sin jävla rök utan någon som helst hänsyn till andra människors påverkan. Är det svårt att låta bli att stå på allmänna platser och röka? Jag ska tamigfan inte bli påverkad av andra människors vidriga beroenden. Det värsta är väl ändå när de vägrar flytta på sig trots att man ber de gå åt sidan! Urk...

Så, nu har jag avreagerat mig lite och agerat grinig moraltant :D

När vi ändå är igång...

Jag har ju en liten förkärlek till rutigt.
Så skulle jag gärna ta dessa från samma märke som också finns hos Sivletto.

Ha-begär

Sivletto har dessa skor från Lola Ramona som jag mer än gärna skulle bära på mina fötter. Julklapp kanske? ;)

Mätt

Har precis avnjutit min middag bestående av lax, broccoli och grönsaker. Mums!

Tittade på Ullared förut, och vissa som är med är ju bara rent pinsamma. Och det är väl precis det programmet går ut på, förlöjnings-tv. Men dagens program fick mig bara att må dåligt. Gjorde ont i hjärtat när Morgan pratade om ensamheten och att hitta någon ett dela livet med. Det är synd om honom. Vet inte om han bara är ett orginal eller om det ligger något annat bakom...

Ny vecka

Urk, det är bara att inse att omelett inte är något för mig. Får nästan kräkreflexer. Så no more omelett, får bli annat till frukost framöver. Dessutom är det liite för mastigt på morgonen.

Idag ska jag plugga, har en bok som ska läsas och sen blir det jobb. Var aldrig på föreläsningen imorse för jag vaknade upp med kraftig huvudvärk. Men nu är den borta och jag ska snart ta mig ut på en promenad!

söndag 8 november 2009

God natt

Nu ska jag gå och lägga mig, känner mig inte helt kry.

Har en föreläsning imorgon mellan 10-12 som tydligen ska vara riktigt bra så den måste jag gå på. På kvällen jobbar jag mellan 15.30-19-30 och efter det ska det pluggas!

Slappisdag

Idag har jag verkligen varit seg. Var en vända till min favorit antik-affär i Haninge där jag fyndade en klänning. En till gammal från PUB, gissar på 50-tal. I otroligt fint skick. Slänger in en bild sen. Sen kompletterade vi lite till storhandlingen...

Imorgon är det andra bullar, nu jäklar kör vi! :D

T-shirt

En sån här tycker jag faktiskt att Christian borde skaffa :)
Vi har haft det jättetrevligt här hemma ikväll! Nu ska jag krypa till kojs, tar disken imorgon.
God natt!

lördag 7 november 2009

Några av Christians tatueringar

Pinuppan som Christian gjorde för ett par sessioner.
Hjulet ska vidgas lite, ser lite lustigt ut nu.
Knogjärnet och V8-märket gjortdes igår.
Döskallen gjordes för två veckor sedan medan eightballen gjordes igår.

Alla är gjorda hos Ian på Stockholm Classic Tattoo!

Vad säger man?!

Vad gör man när både jag och Christian är som Chandler i Vänner där ingen av oss kan se normala ut på bild, men såhär blev i alla fall håret.

Lördag

Lasagnen är klar och står på kylning på balkongen och jag stryker. Ska strax hoppa in i duschen och göra mig iordning. Hoppas att håret torkat, rullade ganska tjocka slingor så att lockarna inte skulle bli så små, de ska ju ändå borstas igenom och då är det snyggare med större lockar. Får se om jag lägger in en bild på resultatet.

Ha en trevlig lördagskväll!

Sussa

Ligger i sängen med datorn och kolla runt lite. Är nyduschad i renbäddad säng, underbart! Har rullat upp håret också. Inte vidare skönt att sova med men skit samma :)

Ikväll var mamma, pappa och farmor här och fikade. Länge sen de var här. Pappa behövde ha tillbaka sin slagborr som vi lånat.

Hann aldrig laga lasagnen idag så det får jag göra imorgon förmiddag så den hinner stå och dra. Blir ju så mycket godare då. Hann inte stryka heller så det ska jag också hinna med innan våra middagsgäster kommer.

Men nu ska jag sova!

fredag 6 november 2009

Puh!

Med två maskiner tvätt kvar, dammtorka och bädda i sovrummet samt att dammsuga och torka golven i hela lägenheten så börjar jag bli klar, hahaha...

Fixade i bokhyllan så att det är någon typ av ordning där och det tog lite tid. Börjar bli dags för köp av en större bokhylla, har inte plats för några fler böcker nu. Vi har två låga Billy-bokhyllor i ek som är 80 breda. Älskar böcker, tycker de är oerhört vackra. Hinner inte läsa så mycket mer än skollitteratur för tillfället. Har 8 böcker som är extra vackra, de är gamla och man ser att de har blivit lästa. Ha fått de av farmor och den äldsta är från 1915 och är skriven av Selma Lagerlöf - Troll och människor. Sen har jag ett par från 40-talet medan de flesta är från 50-talet. Har även böcker från 60-och 70- talen också.

Fick mms från Christian, tatureringarna blir så fina! Ska ta och dokumentera hans arm när han kommer hem.

Men nu ska jag återgå till städandet så jag blir klar nån gång! Måste hinna göra lasagnen till imorgon också.

Dagen

På dagens schema står städning, tvätt och strykning! Så jag kommer att ha fullt upp resten av dagen...

Cadillac

Så brutalt snygg!

Den dag man har råd med en Cadillac från 50-talet kommer vara en lycklig sådan!Gillar i och för sig när bilarna är har lite patina, matt och skav i lacken, kanske plåtren till och med. Det ska liksom synas att bilen har nästan 60 år på nacken. Lite av charmen liksom.

torsdag 5 november 2009

Interkulturellt ledarskap

Urk, känner mig konstig i hela kroppen. Sitter i sedan seminariet i eftermiddags som vi hade i en liten bunker utan fönster och fruktansvärt dålig luft. Var alldeles svimfärdig och vimmelkantig när vi slutade. Dessutom är 15 min rast för lite på 3 timmar. Nya delkursen handlar i alla fall om interkulturellt ledarskap. Intressant att läsa om olika ledarskapsstilar, dock inte gå in på djupet på alla teorier som mer eller mindre behandlar samma saker.

Imorgon har Christian ytterligare en tatueringstid, blir nog färdig med armen skulle jag tro. Intressant vad det blir. Jag längtar till den 18 december då jag har min tid!

Ich hab' hunger!

Är så hungrig så jag håller på att gå av! Men idag blir det en personlig favorit, ruskigt enkel att tillaga. Pasta, persto och parmesan, så gott! Får passa på nu för på måndag är det andra bullar som gäller!

På tv:n är det Overhaulin', gör om en Impala. Gillar Chip Foose's stuk men drömmen vore en Cadillac från sena 40 eller 50-talet.

onsdag 4 november 2009

Om jag inte vore en fattig student...

Finns hos Miss Smith.
(av alla ställen)

Från Miss Fortune

Finns så mycket fint där ute!

Pre-helg

För mig är det fredag imorgon :) Är nämligen ledig på fredag! Men då ska det tvättas, strykas och städas samt att jag ska göra lasagnen vi ska äta på lördag då Ludde, Bonnie, Biörn, Mimmi, Santa och Danne kommer. Blir en liten gathering hos oss nu när Danne är hemma i Sverige i helgen. Kommer visst hem redan imorgon.

Känns som att lasagne är en bra rätt när det är många som ska äta, till bjuds sallad och så lite snacks och morotsstavar med dipp. Trevligt kommer det bli hur som helst!
Jag tror att jag tillhör en rätt liten skara, nämligen en som tycker det är KUL att städa, stryka och fixa hemma :D

Snabb

Hemma från skolan och äter lunch nu. Om en timma ska jag ta bussen till jobbet i Huddinge. Köpte två böcker i bokhandeln vid skolan för 405:- Så kul att lägga pengar på böcker...

Innanför dörren låg paketet från Freddies of Pinewood, snacka om snabb leverans! Beställde de i söndags från UK och idag kom de. Passade perfekt! Mycket nöjd, men det är lite ovand med byxor med såå hög midja :)

Nu ska jag fortsätta titta på Förlossningskliniken på fyran. Grymt fascinerande!

tisdag 3 november 2009

Träning

Jag har kännt ett tag nu att jag vill börja träna. Har kollat på friskis men jag kan inte bestämma mig för om jag bara ska gå på gympa eller om jag ska ta ett allträningskort. Med gympakortet kan jag träna vissa dagar i Edbohallen och det är nära hem, till exempel de dagar jag slutade sent och sen i Huddinge de dagar jag slutar tidigare och jobbar. Roligast vore om man hade en träningskompis men det finns ingen i närheten att träna med. Någon som känner sig manad?

måndag 2 november 2009

Sova

Ska röra mig mot bingen nu. Är egentligen inte särskilt trött men jag har ont i huvudet så det blir en värktablett innan jag kryper ner i sängen.

Imorgon ska jag jobba och de har gjort om körningarna jag brukar köra och min chef sa i helgen att han skulle maila dessa förändringar till mig i slutet av helgen eller idag, har fortfarande inte fått de så det blir intressant imorgon när jag ska jobba...

Musik

Jag lyssnar mycket och ofta på musik. Det jag för tillfället lyssnar mest på är Chuck Berry. Jag är uppvuxen med hans musik då pappa lyssnat på honom genom hela mitt liv. Jag har sett honom två gånger, första gången var i Falun när han spelade där för några år sen med Little Richard och Jerry Lee Lewis och andra gången var när han spelade 2007 på Berns i Stockholm. Då var där tillsammans med pappa och Chuckan var då 80 år gammal. Jag kommer utan tvekan bli ledsen den dagen jag får veta att han inte lever längre då han varit en oerhört stor del av mitt liv.

I övrigt lyssnar jag på Buddy Holly, Elvis, Johnny Cash och en del blues i stil med Howlin' Wolf. Monica Zetterlund hade en fantastisk röst och lika så Eva Cassidy. Bob Dylan har gjort fantastisk musik, föredrar dock hans äldre låtar. Finns säker flera jag glömt.
Utöver dessa artister så lyssnar jag på Volbeat som jag tycker är förbannat bra. Har sett de en gång när de var i Stockholm senast.
Metallica är också en grupp som ligger mig varmt om hjärtat och där är det 80-tals låtarna som jag diggar mest. De två senaste albumen tillhör definitivt inte de bästa. Såg de då de spelade på Globen senast och när de spelade på Stadion då de hade sin Sick of the studio-turné.

I övrigt lyssnar jag bland annat på Pantera, Killswitch Engage, Muse och en massa annat...

söndag 1 november 2009

Vivien of Holloway

Vill ha dessa byxor från Vivien of Holloway.

Freddies of Pinewood

Dessa är på väg hem till mig från Freddies of Pinewood. Kostade bara £20(REA) + £9.50 i frakt = dryga 350:- Det är halva priset mot vad Sivletto tar. Det lönar sig verkligen att kika runt lite. När det skickas från UK blir det ingen tull heller, great!

Har inte jäättemycket kvar av min tenta nu så jag hoppas jag hinner klar med den... Ett par timmar kvar nu innan man ska sova.

Tillbaks till tentan!

Helgen

Fredagskvällen var rolig. Dansade så att jag knappt kunde gå hem för jag hade så ont i fötterna! Note to self: ta aldrig högklackat om du ska dansa i flera timmar. Men åh, fick dansa till Chuck Berry och det är minsann inget jag gör varje dag. Fanns flera par som var helt fantastiskt duktiga på att dansa och flera som var helt fantastiskt fint klädda.
Tre band var det som spelade och det var kul att se :)

Lördagskvällen började himla trevligt hemma hos Bonnie och Ludde, verkligen superkul! Tack för en trevlig kväll! Åkte taxi till centralen med Biörn och Mimmi och därefter gick det utför och jag är så förbannad idag. Ska dessutom försöka färdigställa min tenta och jag hoppas att jag VERKLIGEN att jag gör det. Bara att kämpa på!