onsdag 31 mars 2010

Nytillskott i skofamiljen

Köpte dessa när jag var i Skärholmen med mamma idag på Deichmann. De var praktiskt taget gratis.

De här från Roots köpte jag i förra veckan på rean. Nästan gratis de också.

Även dessa är från Roots och inhandlades på rean för ett par veckor sedan.

Emily

På lördag är det dop (dåp på norska) för Christians söta lilla brorsdotter Emily som i söndags blev två månader. Jag har aldrig träffat en bebis med så mycket fluffigt hår. Hon är söt som socker när hon ler och man skulle kunna sniffa på henne i evigheter...

tisdag 30 mars 2010

En gång i tiden...

...för fem år sedan hade jag kort hår. Emellanåt saknar jag det för det var så hiskeligt lätt att fixa håret på morgonen. Genom åren har jag verkligen bytt frisyrer och stilar!

Här hade jag och Christian varit tillsammans lite drygt ett år. Han låg fortfarande i lumpen då och jag hade min naturliga hårfärg. Det här är förövrigt bara ett par månader innan jag klippte det kort. Nu har det gått drygt fem år sedan det här fotot togs och det har hänt en massa (särskilt med mitt hår).

Bröllop om ett år

Om lite drygt ett år åker jag och Christian till Las Vegas. Där kommer vi att gifta oss.
Jag skulle kunna tänka mig att bära något liknande som klänningen och boleron ovan från Vivien of Holloway. Om jag nu kommer bära vitt...

måndag 29 mars 2010

Garderobsrensning deluxe

Jag har rensat ut en massa kläder ur garderoben. Har redan sålt en vända på Tradera och tänkte nu lägga upp nästa laddning. Bland annat ska den här klänningen bort. Tyvärr är den för liten för mig. Så någon med mindre byst borde den sitta fint på.

Förra vändan la jag upp 51 auktioner på Tradera men den här gånger blir det nog inte fullt lika många. Hoppas jag. Skönt att bli av med sådant som bara tagit plats i garderoben men inte använts. Så nu får någon annan chansen. Och så hoppas vi att inga fler saker kommer bort för mig!
Update:
Det blev 33 auktioner! Herregud vad mycket skräp jag har haft liggandes, men nu ska det bort. Här har ni länken till alla auktioner!

Tradera

Man tappar ju lusten totalt! Fick ett negativt omdöme på Tradera för något jag inte kan påverka, nämligen postgången. Om något försvinner på vägen kan jag knappast vara den som hålls anvarig. Brev är inte försäkrade och vill man ha en säker postgång får man välja att betala 50kr extra så att det kan gå som rek. Arg, arg, arg! Så jävla oförtjänt av det, har ju faktist skött min del av affären...

torsdag 25 mars 2010

Lite gnäll

Känns som att jag går lite på sparlåga just nu. Behöver få igång våren på riktigt! Lite mer sol och framför allt värme.

Har inte varit inne här så mycket de senaste veckorna och det beror mest på bristande inspiration och lust. Inge roligt att aldrig få någon respons så nu ligger det lite nere här tills jag hittar lusten...

måndag 15 mars 2010

Hår

Jag har lite hårbekymmer och är i valet och kvalet om jag ska bleka bort mitt svarta hår. Är så trött på det nu! Vill ha brunt eller rödaktigt men jag vet inte om jag vågar slita på håret genom att köra en avfärgning. Ska det göras blir det definitivt hos en frisör. Är verkligen i valet och kvalet...

Måndag

Denna vecka är det praktik som gäller vilket innebär att jag måste upp tidigt varje dag. Är absolut inte van att kliva upp före 7-8. Man blir bortskämd när man pluggar :)

På torsdag åker Christian till Lindvallen över helgen med jobbet. Ganska skönt att få lite ensamtid men samtidigt tråkigt att sova själv. Får se vad jag hittar på!

Annars är det inte mycket planderat i veckan. Vi hoppas på en bra vecka i alla fall!

fredag 12 mars 2010

Dagens glädjeämne

Tänk vad glad man kan bli av att spendera 14000:-!
Vadan denna glädje? Jo, vi har köpt bil, en röd 940 från -95. Den har en lättrycksturbo som ger härliga 134 hk och M90-låda (växellådan), en AC som inte fungerar (behöver förhoppningsvis bara lite kärlek) och gamla hederliga fönstervevar.

Fredag

Inspirationen ligger på botten just nu...

måndag 8 mars 2010

Från helgen

Fina tjejen som var med när vi tittade på bil i fredags.
En annan fin tjej som sannerligen kan det där med att mysa.
Helgen har varit lugn, fått mat och lite annat handlat. Har suttit ikväll och paketerat Tradera-paket. Men jag har en hel massa annat som ska skickas.

lördag 6 mars 2010

Föralltid

Idag hade Christian tid hos tatueraren. Nu är hans arm klar! När vi satt i bilen på väg hem (mammas och pappas) så sa han att han hade en överaskning till mig. På underarmen har han tatuerat en reg.plåt med mitt namn. Markt for life ;)

fredag 5 mars 2010

7 saker ni kanske inte vet...

1. Jag är sjukt pedantisk när jag bäddar sängen. Militären kan slänga sig i väggen. Lakanet ska verkligen ligga helt platt. Hjälps jag och Christian åt slutar det nästan alltid med tjafs.

2. Jag pratar med mina katter som om de vore människor. Får nästan panik när jag inte vet var någon av de befinner sig. Löjligt, ja!

3. När jag var yngre var jag helt bestämd på att ALDRIG gifta mig. Trodde inte på äktenskapet och hade teorin att ogifta höll ihop i större utsträckning än gifta.

4. Jag avskyr verkligen sniglar. Råkar jag kliva på en får jag sådana äckelkänslor att jag vill kräkas. Vidrigast är när man går i högt fuktigt gräs och små mini-sniglar fastnar på fötterna.

5. Jag tror på spöken. Med en viss skräckblandad fascination.

6. Jag är riktigt blödig när det gäller filmer osv. Men jag försöker alltid dölja det.

7. Jag pratar med mina föräldrar nästan varje dag. Oftast med mamma.

Utmanar de som känner sig manade.

torsdag 4 mars 2010

Vissa dagar blir inte som man tänkt sig

Startade dagen med huvudvärk och som det verkar kommer den även att avslutas i samma anda. Idag var knytis med seminariegruppen inplanerat hemma hos Daniela. Såg verkligen fram emot det men tyvärr hindrade min migrän att jag åkte. Men jag hoppas på fler tillfällen.

Imorgon ska vi förhoppningsvis titta på en bil, är trött på billösheten. Christian är ledig imorgon så vi får en tredagarshelg tillsammans. Kanske hinner vi även träffa Elin med familj i helgen, det var ett tag sen nu!

Och till något hemskt kul! Ska gå och prova lindy hop tillsammans med två kompisar så förhoppningsvis kommer jag börja dansa en dag i veckan, kul kul kul!

onsdag 3 mars 2010

Onsdag

Förhoppningsvis trillar dessa ner i brevinkastet idag (okej, avin i alla fall).
Gillar böcker, särskilt när de är vackra.

Idag är det "långdag" i skolan, 9-15. Men så jobbar jag efter så det blir en tolvtimmarsdag.

tisdag 2 mars 2010

Utan tvekan den mysigaste reklamen

Hypnotisören

Just nu läser jag denna och jag kan inte lägga den ifrån mig. Låg och läste alldeles för länge inatt. Ruggigt spännande. Nu har jag bara läst halva men om man gillar kriminalromaner är den verkligen att rekomendera. Utspelar sig i Stockholm och Tumba bland annat.

Åh...

Vintern har verkligen tagit ett nytt krafttag när hoppet om att våren var på ingång för några dagar sen. Kanske en sista suck... Jag vill ha vår, värme och bara ben men framförallt att kunna gå i lågskor.

måndag 1 mars 2010

Tradera

Har precis lagt in 23 auktioner på Tradera. Har rensat en massa grejer som jag inte längre använder och det finns en hel massa mer att rensa ut. Ta er en titt!
Update: Nu har jag lagt ut fler auktioner!

Amaryllis

Julen är sedan länge över men fortfarande har vi en amaryllis som står i full blom.
Eftermiddagen har inte bestått av så mycket. Lunch och lite tv-tittande. Sov rätt dåligt i natt, drömde en skum dröm om att föda barn och vakna upp i panik för att jag inte är redo, haha!

God morgon!

Vi börjar veckan med lite fantastisk inspiration!
Frisyren, blusen...!
Vill ha sommar och värme!

Som sagt...

Samtliga bilder kommer från My vintage Vouge.