tisdag 25 augusti 2009

Melinda


I söndags hade vi Elin, Melinda och Niklas på besök. Jag passade på att plocka fram kameran för att fota Melinda lite när hon låg på golvet. Som tuggleksak fick hon mitt linsskydd :)

söndag 23 augusti 2009

Äntligen...

Igår fick jag äntligen frågan jag längtat efter!

tisdag 11 augusti 2009

50 - tal


Den här bilden är helt fantastisk! Älskar det svart och vit-rutiga golvet, och så det röda till.

Skulle vara så himla kul att någon gång i framtiden få öppna ett café i samma stil som ett amerikanskt 50-tals diner. Vårt framtida garage ska i alla fall gå i den här stilen!

Klar! Ja, nästan i alla fall :)

Nu har jag nästan städat klart! Phu! Luktar gott av citron här hemma :)

Imorgon ska jag och Christian åka till Norrtälje med farmor. Vi ska till hennes barndomhem, hennes mammas grav och se lilla staden Norrtälje. Ska bli kul, har bara sett Norrtälje på genomresa...

Christian är och handlar middag och jag ska snart ge mig in i badrummet. Ska färga håret så då passar jag på att skrubba av badrummet. Känns så skönt när lägenheten är nystädad. Gillar inte oreda! Dammsäg till och med av balkongen, hihi!

Storstädning

Här hemma kör jag storstädning!
Ska:
-skrubba badrummet
-dammtorka
-torka golven
-skölja av alla blommor samt diska krukorna
-byta sängkläder
-skrubba köket
-fixa lite i klädkammaren

Det är tur att man håller efter med städningen veckovis så att storstädningarna inte blir så farliga.

Igår var en riktig otursdag, fattar inte varför man ska ha sådana dagar då allt går fel? Fruktansvärt jobbigt, var helt färdig igår kväll. Avslutade kvällen med att se "I spel och kärlek..." med George Clooney och Renée Zellweger. Utspelade sig på 20-talets andra halva och var ganska charmig. Lite smårolig ibland :)

Tillbaka till städningen!

fredag 7 augusti 2009

Snart semester

Om lite drygt en timma går jag på två veckors semester. Efter det börjar skolan den 25:e.

Om en vecka flyger jag och Christian till London för fem dagar där. Ska bli himla kul! Kommer bli lite shopping (second hand yeah!) och vanligt turistande. Ska gå på markanden på Portobello road (vi bor bara några hundra meter därifrån)! Tyvärr lyckades vi ju självklart matcha det med Stockholm cruising :(


Nu ska jag ut och köra en vända innan jag slutar!