måndag 6 juli 2009

Melinda


Från när jag, Elin och Melinda låg en eftermiddag i Sjödalsparken och åt jordgubbar.

Från campingen

söndag 5 juli 2009

Power Big Meet

I torsdags förmiddag åkte jag och Christian till Västerås för Power Big Meet. Helgen har bjudit på fantastiskt väder varvat med regnskurar.
Torsdagskvällen somnade (däckade) Christian ganska tidigt så jag umgicks med hans arbetskamrat resten av kvällen/natten. Träffade några från Skellefteå tror jag det var där vi satt och babblade ett tag och blev bjudna på en av de starkaste drinkar jag smakat. Apelsinjuicen gav bara färg på det hela. Uääk! Galen kväll blev det i alla fall, nattbad, tappade bort min ena toffel (misstänker att jag glömde den på stranden) och fick gå runt barfota något som resulterade i glasbit i hälen. Tur att man inte var heelt nykter, hrm. Har så trasiga fötter nu att jag knappt kan gå.

På fredagskvällen blev Christian, jag och Stefan (jobbarpolaren) upplockande av Kott med sällskap i hans polares Nash. Trångt vart det när vi fick klämma in oss fyra stycken i baksätet varav två var stora finnar. Haha! Kvällen slutade med en neverending promenad tillbaka till campingen i ösregnet. Var helt jäkla dyngsura!

På lördagen åkte vi i en De Soto från 52 tror jag det var. Vädret var perfekt på kvällen så det blev cruising kring Västerås. I bilen satt en herre som tyvärr lyckats få tag i en megafon. Han satt oavbrutet i flera timma och framkallade diverse ljud med den, chockade folk som kollade in cruisingen med sina inte helt rumsrena skämt.
Christian höll sig lugn denna kväll eftersom vi skulle åka hem idag. Tydligen blir jag enligt honom väldigt flörtig med lite alkohol i blodet något som jag själv inte hade en aning om, haha! Tur att jag inte har några planer på att byta bort honom, så han slipper vara svartis ;)
Det där med svartsjuka är ett fenomen jag inte förstår, jag gör ingen skillnad på tjejer och killar, man kan väl vara kompis med båda, eller? Men jag vet ju inte hur denna inställning uppfattas av motparten... Well, nu ska jag sova för jag börjar jobba 6.30 imorgon. God natt!