lördag 23 maj 2009

Kempegøy!

Sitter här i fantastiskt soliga Oslo. Imorgon åker vi hem igen. Ska bli skönt men jag gillar Oslo, ett mkt lugnare tempo än i Stockholm och vilken jäkla utsikt det är överallt! Men fyfan så jävla dyrt det är! Vi satt nere på Aker brygge igår eftermiddag och killarna drack öl medan jag och Jeanette drack brus(läsk). 84 norska kronor för en öl, lägg på 15% så får ni det svenska priset. Ojoj!

Har tagit en herrans massa bilder här. Ikväll blir det lugnt, vi ska åka hemmåt tidigt imorgon. Då är det tillbaka till vardagen.

Nu är det snart dags för middag, det blir pizza idag.

Ha de!

onsdag 20 maj 2009

Oslo

Ikväll åker vi till Oslo. Ska bila de omkring 50 milen. Med oss i bilen kommer Clas(Christians storebror) och Jeanette att vara. Vi ska bo hemma hos Jeanettes pappa och jag och Christian har lyxen att få eget rum och allt. Nu ska jag bara packa det sista! Ha en trevlig helg!

lördag 16 maj 2009

Volvo V70



Var ute och fotade lite ikväll. Fick till riktigt fina bilder.

Dop


Familjen Lindesten-Collin. Från dopet förra veckan.

Twilight

Vi hyrde Twilight igår via digitalboxen, grymt smidigt. Man slipper springa till en videobutik. Har hört och läst så himla mycket positivt om filmen men jag har bara två ord för att beskriva filmen: grymt överskattad!
Whats the deal?
Näe, förutsägbar och dåligt skådespeleri. Och Edward snygg? Kom igen nu, han är likblek med tuffsigt hår...

torsdag 14 maj 2009

Mys i solen

onsdag 13 maj 2009

tisdag 12 maj 2009

Från helgen

Jag, Christian och Nettan

måndag 11 maj 2009

Måndag

Måste först bara nämna vad som hände i lördags när vi var på Bar 122. Fick syn på fotografen och kände igen honom som fan. Efter en stund kom jag på vem det var och Christian gick fram till honom och frågade om han hette Erik. Det visade sig alltså att det var min mattelärare från sexan. Den sämsta matteläraren jag någonsin haft. Han gick och gömde sig bakom skåpet i klassrummet när det blev för stökigt. Herregud! Vad är oddsen... Kommer däremot inte ihåg vad vi pratade om, haha.

Har suttit ikväll och kollat på resor till London. Det ser ut som att det blir en resa i augusti :D Billigt verkar det bli också. Kanske bokar imorgon!

söndag 10 maj 2009

Helgen

Helgen är snart slut och jag ska gå och lägga mig snart.

I fredags var vi på grillfest i Hässelby hemma hos Ludde och Bonnie. En trevlig kväll som slutade ganska sent. Var hemma vid 3. Jag agerade chafför eftersom jag hade lite ont i magen så jag ville inte dricka nåt.

I lördags var på Melindas dop i Segeltorp kyrka. Tog en massa fotografier som jag inte lagt in i datorn ännu. Krångligt när nästan hundra bilder ska konverteras från raw till jpg. Efter dopet åkte vi hem och åt middag med mina föräldrar. Vi har nätat in balkongen till katterna så pappa var nyfiken på konstruktionen. God middag med yoghurtglass till efterrätt. På kvällen sen kom Kott hem till oss, vi gick vidare till hans chef och satt där en stund. Sedan tog vi en taxi till Nacka där han bor hemma hos sin brorsa för Kott skulle duscha och byta om. När han var klar tog vi taxi till Folkkungagatan 122. Inne på stället träffade vi massor med folk som vi inte träffat på väldigt länge. Riktigt kul. Dock blev det lite för mycket för mig, gillar inte att bli för full. Vi halv två nån gång drog vi oss hemmåt och käkade lite fyllemat. Promenerade från Söder till Gullmarsplan där vi tog bussen som gick 4.17. Kom alltså i säng väldigt sent.

Imorse vaknade jag med sendrag i ena vaden. Har fan inte haft sendrag sen jag var i tonåren. Ont gjort det utav bara fan! Somnade om och vaknade på nytt vid halv elva. Dagen har inte bestått av mkt. Åt frukost och slappade framför tv:n. På eftermiddagen var vi och fikade hemmma hos Dannes föräldrar då Danne åkte tillbaka till Riga ikväll. Nu ska jag se färdigt Supernatural.

fredag 8 maj 2009

Fotografi

Och jag har heelt tappat namnet på blomfan! Är klar för grillningen ikväll, sitter och väntar på Danne och Santa sen åker vi mot Hässelby. Ska agera chafför idag, egentligen skulle Christian göra det men jag har ont i magen så då hoppar jag cidern. Och jag klarar mig ju utan det ;)

Tusensköna

Arlanda t/r

Kom hem för en timma sen. Var och hämtade mamma och pappa på Arlanda då de kom hem från Azorerna idag. Ligger i sängen nu och ska sova snart. Tog en massa bilder hos mamma och pappa idag på marsvinen, blommort och sånt. Orkar inte lägga i de idag för det är lite för krångligt. Fotar i raw och måste konvertera de till jpg sådet får bli imorgon efter skolan. Slutar 12. Och på kvällen ska vi till Ludde och Bonnie för grillning. Trevligt!

torsdag 7 maj 2009

Solig torsdag

Men det är inte sådär toppensoligt med blå himmel som det kan vara.

När jag har gjort mig iordning så ska jag gå till apoteket och köpa allergi-ögondroppar samt ta med mig allergitabletter och nässprej till lillebror som ligger hemma helt sänkt. Ska bara förbi biblan i Huddinge först. Ska åka till Autoherba och köpa k-stag till mamma och pappas bil för de ska bytas, ringde och beställde sånna precis. Ikväll kommer mamma och pappa hem från Azorerna och jag tror att de har haft det sjukt bra där. Vart ute på havet och tittat på delfiner osv. Får se om de är bruna när de kommer, de har haft det lite varmare där än vi har här. Pappa lär väl se ut som en pepparkaka, han har ju turen att ha bra pigment likaså min lillebror. Medan en annan blir röd som en kräfta och sen återgå till att bli vit igen, haha...

onsdag 6 maj 2009

Fotografering


Ojoj, nu har jag inte fotograferat på länge! Måste bli ändring på det. På lördag ska jag visserligen agera fotograf på Melindas dop. Men jag ska ändå ta med mig kameran ut på en promenad i helgen tror jag minsann. En massa blommor tittar ju upp nu ur jorden så det finns massor att fota.

Segt...

...var det här. Men bara en timme kvar nu! Hungrig är som bara den också. Men jag måste förbi biblioteket en vända innan vi kan äta. Ska ha pluggdag hemma imorgon tänkte jag. Måste läsa ikapp en del :( Men jag har bara mig själv att skylla!

Grattis bejb!

Idag fyller Christian år. Vaknade redan klockan sex imorse båda två så vi låg och myste ett tag innan Christian öppnade sina födelsedagspresenter från både mig och mina föräldrar. Glad blev han också!

Idag var det skola med två föreläsningar som faktiskt var intressanta. Tog en koffeintablett imorse när jag vaknade, haha! Man måste ju orka med. Just nu sitter jag på jobbet och väntar på något att göra. Bilen med post kommer om en liten stund. Slutar först 19.30 så hjärtat kommer och hämtar mig då, får se om Danne är med också. Han kom hem till Sverige igår och stannar till söndag. Han har ju bott i Riga ett halvår nu ungefär. Får se vart det blir middag ikväll, vi tänkte äta ute i alla fall! Kanske blir det också lite tårta?! Får se vad Christian vill. Hans dag idag!

Har träningsvärk i mina vader efter allt trappspring i måndags då jag var i brevbäringen. Att sen efter det stå i lite drygt två timmar på konsert förbättrade ju inte saken ;) Men det är så värt det ändå!

Har funderat lite på vad vi ska hitta på i sommar. Jobbar ju nästan hela sommmaren. Jag är inte ledig förrän i augusti (bortsett från 2-3 juli då det är Power Big Meet i Västerås) men man kan ju hitta på saker på helgerna runt om i vårt avlånga land. Pratat om en långhelg i London, jag vill på Sonisphere i Hultsfred och på Metaltown i Göteborg. Får se vad som blir. Har väl en del bilträffa och dylikt att besöka också. Och så kanske det blir en tripp till Ekshärad(Värmland).

tisdag 5 maj 2009

Metallica

Bild lånad av Aftonbladet. Som förövrigt är lite orättvisa.
Christian och jag tog en rövare igår kväll och åkte till Globen i hopp om att få tag i biljetter till Metallica-konserten. Och efter att ha haft lite is i magen fick vi tag i två för 1500:-. Platserna var i en sportloge, något som vi inte hade en aning om vad det var för något så vi fick något av en chock när vi kom inte och blev eskorterade dit upp med hiss och grejer. Där uppe fanns en egen bar (svindyr) och platserna var helt suveräna! Dessutom fick alla en varsin t-shirt, tyvärr i strl. XL så den sitter ju en smula löst, haha.Konserten var riktigt bra, dock tycker jag att den på Stadion -07 var bättre men det var helt klart värt pengarna. Är dock trött med huvudvärk idag.

söndag 3 maj 2009

Supernatural

Sitter och tittar på Supernatural på femman. Helt sjukt. Levande stor självmordsbenägen teddybjörn som försökte ta sitt liv genom att skjuta sig med ett gevär. Slutade med att det bara sprutade stoppning, haha! Humor, fast jag vet inte om det var menat som ett skämt.

Nu ska jag gå och sova fär imorgon är det jobb 9-17. God natt!

3 maj

Christian och jag var på bio och såg nya X-men-filmen. I like! Men så gillar jag ju de tre tidigare filmerna. Snyggot Hugh Jackman spelar Wolverine. Jummy :)

Nu ser jag bara fram emot 24:e juni då Transformers 2 har premiär. Nu ska jag ta mig lite lunch, inte för att jag är jättehungrig utan mer i förebyggande :)

lördag 2 maj 2009

2 maj

Vaknade redan kl. sju imorse. Gick väl upp vid halv åtta. Skönt med tidig start på morgonen! Ska göra färdigt på balkongen med innätningen nu och sen ska jag nog åka och köpa nåt till golvet. Får se vad det blir.

Ikväll blir de nog bio tror jag. Vill se nya X-men-filmen! Men vi får se, man hinner säkert komma på nåt annat att göra :) Skulle vara härligt att åka in till stan och gå i det fina vädret...

fredag 1 maj 2009

Fredag

Känner mig helt slagen. Är så trött att jag inte minns sist jag var såhär trött. Ikväll har vi grillat hemma hos mamma och pappa med Pernilla och Peter. Gott värre! Och eftersom det är Peters födelsedag så hade vi köpt en Prinsessstubbe. Smarrigt men vad man är ovan att äta såntdär nuförtiden. Vi grillade i alla fall marinerad fläskkarré och så hade Christian köpt en flintastek som han och Peter delade på.

Tidigare idag fick jag och Christian tummen ut och påbörjade innätningen av balkonegn så att katterna kan vara därute utan att man ska sitta och vakta de. Chili har annars en tendens hoppa upp på balkongräcket och balansera. Men det är det slut med nu! Ska fixa golvet på balkongen också, skulle vilja ha trall men vi får se vad det blir. Skulle vilja ha nån typ av svart golv för betonggolvet blir så väldigt kallt. Funderar på att köpa en sjögräsmatta att lägga ut tills vi bestämt oss för vad vi vill ha :)

Nu ska jag stänga ner här och krypa till kojs.